Till attack mot lådan

Eftersom man inte får äta kattbajs (attans alltså!) när man är gravid, så har jag köpt en kattbajsskyddsmask. Så såhär ska man tydligen se ut när man byter kattsand framöver. Yes!
 

Fruktsamt

Idag ritade jag några teckningar till Smulan i magens rum. Jag som inte kan rita fixade t.o.m. att göra dom här enkla bilderna, och jag tycker nästan att dess tafatthet är en del av charmen. Synd bara att tuschen blev lite kladdig, annars är jag nöjd! Imorgon ska jag göra en till frukt, den kanske kommer upp på bloggen också.
God lördag på er!

Nattamat!

Klockan är i skrivande stund 03:48. Jag ligger vrålhungrig i sängen och äter pirog. En av min graviditets många mindre glamorösa stunder.
 
Jag är bara i vecka 14 och äter som en häst! Hur mycket ska jag växa om det fortsätter i den här takten? Men det gör inget. Jag tänker att bebisen förmodligen har ett litet löpband inne i magen som den springer på för glatta livet, och därför behöver såhär sjukt mycket mat, hela tiden. Den väger liksom ett halvt hekto nu, så det ursäktar ju min monstruösa viktuppgång, va? Hähä.